Vaša košarica0

prazna košarica

Dostava

DOSTAVA IN STROŠKI

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Dostavo za Art of music spletno trgovino opravlja Pošta Slovenije. Čas dostave za artikle, ki so na zalogi znaša praviloma 2 -3 delovne dni. Spletna naročila prejeta do 9. ure zjutraj bodo praviloma odpremljena še istega dne. Za vse pošiljke, ne glede na težo in velikost, do vrednosti 50€ se zaračuna poštnina 3,50€. Dostavo kupec plača ob plačilu blaga. Pri nakupu nad 50€ je dostava na ozemlju Slovenije brezplačna.

Prosimo, da ob prejemu pošiljke takoj preverite:
- celovitost pošiljke
- morebitne poškodbe

Tovrstne reklamacije morate prijaviti dostavni službi, ki vam je blago dostavila najkasneje v roku 24 ur. Vidne poškodbe paketa javite dostavni službi takoj ob prevzemu.

NAČIN PLAČILA

Kupec lahko plača blago:
- ob prevzemu blaga z odkupnino
- po predračunu na naš transakcijski račun, ki ga kupec dobi na e-mail naslov

NAROČILO

Ko kupec pošlje naročilo dobi potrditev tega naročila po elektronski pošti.

POGODBA

Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem bo shranjena v trgovin ART of MUSIC in sicer v pisni obliki. En izvod te pogodbe pa bo kupec prejel ob dobavi blaga (pisna oblika). Na zahtevo lahko kupec naknadno prejme kopijo pogodbe v pisni obliki v trgovini ali po pošti oziroma po e-mailu v elektronski obliki. Pogodba se sklene v slovenskem jeziku.

PRAVICA DO ODSTOPA POGODBE

(velja za nakup preko spletne trgovine)

Kupec ima pravico, da v petnajstih dneh od dobave blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe. Kupljeno blago mora vrniti najkasneje v nadaljnjih 30 dneh, blago pa mora biti nepoškodovano, neuporabljeno in v originalni embalaži s priloženo kopijo originalnega računa. Vse stroške dostave vračila plača kupec. Kupec lahko po želji blago zamenja za drugo blago ali pa se mu vrne celotna kupnina skupaj s stroški dobave, če jih je imel.

Vračilo ne velja za:
- varjene nosilce zvoka, programske opreme (DVD, video, CD), ki jim je bila odstranjena varjena embalaža
- notne edicije
- rabljene strune, jezičke, ustnike in podobno
- vse ostale artikle, ki se jim poznajo sledi uporabe

Pri vrnjenih artiklih, ki se jim poznajo sledi uporabe ali imajo poškodovano originalno embalažo si pridržujemo pravico obračunati ustrezno uporabnino. Vračila blaga, ki je bilo poslano proti odkupnini po pravilu ne sprejemamo. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj ko je mogoče, najkasneje pa v roku 15 dni od prejetja vrnjenega blaga.